May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan öğretmeni Elif YILDIZ rehberliğinde 11-C sınıfı öğrencileri ve Sağlık-Temizlik Beslenme Kulübü öğrencileri işbirliği ile “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında Özel Gereksinimli bireylerin eğitimlerine yönelik materyaller hazırlandı.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve El Sanatları Teknolojisi  Alanı öğretmen ve öğrencileri Bursa il Milli Eğitim Müdürlüğü İnovasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu “Dijital Tasarım” seminerine  katılım sağladı.

May

10-A ve 12-G  Sınıfı ile çevre bilincini geliştirme kapsamında okulumuzun bahçesine çiçek diktik.

May

Biyoloji zümresi olarak  9 sınıf  öğrencilerimizin ders içi performans  çalışmalarından sergi oluşturduk. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri Bursa il Milli Eğitim Müdürlüğü İnovasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu Liseli inovatif girişimciler adlı seminere katılım sağladı

May

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü’nün başlattığı “Orman Benim" kampanyası Kapsamında “Orman Yangınları Farkındalık Etkinliği”

Nis

Osmangazi Borsa İstanbul MTAL olarak 4.nü düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Fuarımızı ziyaret eden misafirlerimize ve projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Tanıtım Ekibi tarafından yürütülen Alan Tanıtımı Çalışmaları, bölge okullarına düzenlenen Alan Tanıtımı Çalışmaları Planlama Kahvaltısı ile başlamıştır.

Nis

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, MODA SANAT SOKAĞI’ mızın açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

EN SAYGILI ÖĞRENCİLERİMİZ

Nis

Kütüphaneler Haftası  kapsamında  hazırlanan programı,  okulumuz  Kütüphanecilik Kulubü ve Kültür Edebiyat Kulubü tarafından,   okulumuz konferans salonunda  gerçekleştirdik.