Okulumuz Alan Tanıtım Çalışmaları başlamıştır.

Okul Tanıtım Ekibi tarafından yürütülen Alan Tanıtımı Çalışmaları, bölge okullarına düzenlenen Alan Tanıtımı Çalışmaları Planlama Kahvaltısı ile başlamıştır.

16.04.2024 tarihinde Okulumuz Alan Tanıtımı Planlama Kahvaltısı Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Sn.Mehmet Faysal KAYAN’ın da katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Bölge okullarımız arasında bulunan 23 Nisan Ortaokulu, Hacı Naciye Kanalıcı Ortaokulu, Hacı Naciye Kanalıcı İmamhatip Ortaokulu, Erdem Beyazıt Ortaokulu, Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu, Şehit J. Çavuş Erman Aydın Ortaokulu, Başöğretmen Ortaokulu, , Şehit Köksal Kaşaltı İmamhatip Ortaokulu, Altıparmak Fethi Açançiçek Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu olmak üzere 11 okulun katılımıyla gerçekleşen planlama kahvaltısına bölge okullarımızdan değerli müdürlerimiz ve rehber öğretmenleri davet edilmiştir. Alan Tanıtımı Planlama Kahvaltısı sonrasında okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri ve El Sanatları Teknolojisi alanlarının atölye açılışları Sn. Mehmet Faysal KAYAN’ın katılımıyla yapılmıştır. Kahvaltı organizasyonumuzda ve atölye açılışlarımızda okulumuzda bulunan başta Sn.Mehmet Faysal KAYAN  olmak üzere katılım sağlayan müdür ve rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

29-04-202429-04-202429-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 11:36 - Görüntülenme: 35