‘’Sağlıklı Bir Yaşam İçin (For A Healthy Life ‘’İsimli e-Twinning Projesi ilk toplantısı gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Okul Öncesi Öğretmenlerinden Zehra AKIN tarafından yürütülen  projemizin amacı;, öğrencilerimizin sağlıklı yaşam becerilerini eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, fest food yiyecekler yerine sağlıklı yiyecekleri sevdirerek obezitenin önüne geçmek, çocuklarımıza sporu sevdirerek harekete geçirmek. Böylece çocukluk çağından itibaren sağlıklı yaşam kazanımlarına ulaştırmaktır. Diğer yandan projemiz, bu rutinlerin çocukların psikolojik ve sosyal yönden gelişimlerini de destekleyecek, işbirliği ve iletişim becerilerinde geliştirmeyi amaçlamaktadır. Projemizde Anasınıfı öğretmenimiz Zehra Akın ve Merkür Sınıfını 25 tane öğrencisi yer almaktadır. Ayrıca, İspanyalı, Azerbaycanlı ,Gürcüstanlı ve Türk ortaklarımız yer almaktadır. Projenin ilk toplantısı gerçekleşmiş olup proje çalışmaları Mart-Nisan ayları arasında devam edecektir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize projede başarılar dileriz.

26-03-202426-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 11:40 - Görüntülenme: 38