Ekm

Ekim- Mart ayları arasında yürüteceğimiz projemizde her ay farklı malzemeler kullanarak oyuncaklar tasarlayacağız.

Ekm

Destekleme ve Yetiştirme Kursumuzun Planlamasında Yer Alan 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik TYT Deneme Sınavımızı yaptık!

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Hülya MUTLU BAYDEMİR tarafından yürütülen DON'T PANİC, GİVE FİRST AİD! adlı eTwinning projemizin tanışma webinarı yapılmıştır.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okul Rehber Öğretmeni/Psikolojik Danışmanı Murat HACIOSMANOĞLU tarafından  9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrenci velilerine Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumunu desteklemek' konusunda seminer verildi.

Eyl

Okul Rehber Öğretmeni/Psikolojik Danışmanı Murat HACIOSMANOĞLU tarafından  okulumuzda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlere yönelik 'Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumunu desteklemek' konulu öğretmen semineri verildi.

Eyl

2020-2021 Eğitim öğretim yılında okulumuz öğretmenleri öğrencilerle birlikte yürüttükleri  eTwinning projelerinden 9 kalite etiketi aldı.

Haz

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

"Ulucami'nin Mimari Özellikleri" adlı TÜBİTAK projesinin son ayağı olarak görevli öğrencilerimizle 03.06.2021 tarihinde Ulucami gezilmiş ve mimari özellikler yerinde görülmüştür.

Mrt

2020-2021 eğitim öğretim yılında Teknik Müdür Yardımcımız Hilmi Okan AKGÜN ve Moda Tasarım Teknolojileri Alan Şefimiz Aynur KIRICI başarılı çalışmalarından dolayı ' Ödül Belgesi ile ödüllendirildi.

Uygulama anaokulumuzda sonbahar panosu hazırlandı.