BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

‘‘Ben Her Yerde Varım’’ Sosyal Etkinlik Projesi Kapsamında Orman Haftası (21-26 Mart) Fidan Dikme Etkinliği

Mrt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencilerine ve kulüp öğrencilerine yönelik “4 Mart Obezite Günü” kapsamında seminer verilmiştir.

Mrt

18 Mart şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde okulumuzda coşkuyla kutladık

Mrt

14 Mart Dünya Matematik Günü kapsamında “Matematikle Oyna” temalı sergimiz gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin matematik dersine olan farkındalığını artırmak adına matematikle ilgili oyunlar ve tasarımlar sergilenmiştir.

Mrt

“Sosyal Sorumluluk Programının Uygulanması “Toplum Hizmeti etkinliği düzenlenmiştir.

Spor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hareketsiz Yaşamın önüne geçmek için açık alan da ve spor salonlarında haftada bir gün ailemle spor yapıyorum etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

El Sanatları Teknolojisi Alanı Başarı Hikayeleri  COOL  Babies  Coolbabiesoffical Firma Sahibi ‘’ Semiha BIRAK ‘’’In  Düzenlediği Tasarım Yarışmasının Ödül Töreni

El Sanatları Teknolojisi Alanı; 8 Mart Dünya Kadınlar  Günü Kutlama  Etkinliği

Mrt

İstiklal Marşımızın  Kabulünün 103.Yıldönümünü -12 Mart Salı günü-  okulumuz bahçesinde kutladık.

Okul programımızsaygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tarih öğretmeni Zeki  AYDIN, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Mehmet Akif Ersoy’un Milli Mücadele dönemindeki faaliyetleri ve Mehmet Akif Ersoy’un kişilik yapısının İstiklal Marşımızın cümlelerine yansımalarına değindi.

Mrt

“Gezi Kulübüz”, “Öğretmen ve Öğrenci Motivasyonunu Arttırma Ekibimiz” tarafından  12. sınıf öğrencilerimize kariyer rehberliği yapmak amacıyla 04.03.2024 tarihinde Ege ve Dokuz Eylül Üniversitelerine tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Mrt

e Twinning Projemiz  “The Pearl Of My Digital World İs My Culture ”(Dijital Dünyamın İncisi Kültürüm ) ün Tanıtımı  okulumuzda pano düzenlenerek yapılmıştır.

Mrt

e Twinning Projemiz  “The Pearl Of My Digital World İs My Culture ”(Dijital Dünyamın İncisi Kültürüm ) ün okulumuzun proje  logosu Google Forms kullanılarak seçilmiştir.

Mrt

‘Kindness Game(İyilik Oyunu)  İsimli e-Twinning Projesi ilk toplantısı gerçekleşti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Okul Öncesi  öğretmeni Zehra AKIN tarafından yürütülen projede  İspanya, Azerbaycan ve Ürdünlü ortaklar bulunmaktadır. Projenin ilk toplantısı gerçekleşmiş olup proje çalışmaları Ocak-Şubat-Mart-Nisan ayları arasında devam edecektir. Projede okulumuz Anasınıfı Merkür sınıfı öğrencileri ve öğretmeni  yer almaktadır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize projede başarılar dileriz.

Mrt

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Şubat  2024 tarihinde Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde  gerçekleştirilen Eğitimci/ Yazar Gökhan MÜFTÜOĞLU ‘ nun  hazırlamış olduğu YKS’ ye 3 ay kala ‘Kazanma Navigasyonu’ isimli seminerine  okulumuz öğrencilerden 12 ATP sınıfı ve Matematik öğretmenimiz Funda Butur katılım sağladılar.

Mrt

Okulumuz El Sanatları Alanı 11-B öğrencileri e Twinning Projemiz  “The Pearl Of My Digital World İs My Culture ”(Dijital Dünyamın İncisi Kültürüm ) Kapsamında Tarihi Kozahan Hakkında  Araştırma Gezisi yapmak için gezi düzenlenmiştir.