Nis

Osmangazi Borsa İstanbul MTAL olarak 4.nü düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Fuarımızı ziyaret eden misafirlerimize ve projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Tanıtım Ekibi tarafından yürütülen Alan Tanıtımı Çalışmaları, bölge okullarına düzenlenen Alan Tanıtımı Çalışmaları Planlama Kahvaltısı ile başlamıştır.

Nis

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, MODA SANAT SOKAĞI’ mızın açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

EN SAYGILI ÖĞRENCİLERİMİZ

Nis

Kütüphaneler Haftası  kapsamında  hazırlanan programı,  okulumuz  Kütüphanecilik Kulubü ve Kültür Edebiyat Kulubü tarafından,   okulumuz konferans salonunda  gerçekleştirdik.

Nis

Sosyal Sorumluluk Programının Uygulanması” Kapsamında Enerji Verimliliği Kulübü Etkinlikleri

Nis

Bakanlığımız tarafından düzenlenen “Dilimizin Zenginliği Projesi” kapsamında okulumuz, mart ayı etkinliği olarak   ilk İslami eserlerimizden biri olan  Kutadgu Bilig’in öğrencilerimiz tarafından tanınmasını, anlaşılmasını sağlamak amacıyla eserde geçen orjinal cümlelerin yer aldığı  bir pano hazırlamış ve Edebiyat öğretmenlerimiz aracılığıyla eser sınıflarda tanıtılmıştır.

Nis

Toplumların kültürel gelişimlerinde önemli bir rol oynayan, eğitimiyle, sevgisiyle, güzelliğiyle, aydınlık düşüncesiyle,hoşgörüsüyle birleştirici bir güç olan ve insanlar arasında köprüler kuran tiyatro, insanlık tarihinin en eski sanat dallarından birisidir. Tiyatronun gelişmesine ve sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocularımızın, tiyatronun kitlelere sunulmasında çaba sarfeden tüm sanatçılarımızın, sahne emektarlarımızın ve tiyatro severlerin bu anlamlı gününü Osmangazi Bist Ailesi olarak kutluyor, esenlikler diliyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Okul Öncesi Öğretmenlerinden Zehra AKIN tarafından yürütülen  projemizin amacı;, öğrencilerimizin sağlıklı yaşam becerilerini eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, fest food yiyecekler yerine sağlıklı yiyecekleri sevdirerek obezitenin önüne geçmek, çocuklarımıza sporu sevdirerek harekete geçirmek.

Mrt

‘‘Ben Her Yerde Varım’’ Sosyal Etkinlik Projesi Kapsamında Orman Haftası (21-26 Mart) Fidan Dikme Etkinliği

Mrt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencilerine ve kulüp öğrencilerine yönelik “4 Mart Obezite Günü” kapsamında seminer verilmiştir.

Mrt

18 Mart şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde okulumuzda coşkuyla kutladık

Mrt

14 Mart Dünya Matematik Günü kapsamında “Matematikle Oyna” temalı sergimiz gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin matematik dersine olan farkındalığını artırmak adına matematikle ilgili oyunlar ve tasarımlar sergilenmiştir.

Mrt

“Sosyal Sorumluluk Programının Uygulanması “Toplum Hizmeti etkinliği düzenlenmiştir.

Spor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hareketsiz Yaşamın önüne geçmek için açık alan da ve spor salonlarında haftada bir gün ailemle spor yapıyorum etkinliği gerçekleştirildi.